Спільні зусилля…

Дрони, придбані на кошти, зібрані під час благодійного ярмарку в Здолбунівському ліцеї №3, будуть направлені за призначенням. Це чудовий приклад того, як спільні зусилля можуть сприяти важливим ініціативам.

Життя це найдороще що ти маєш

У Здолбунівському ліцеї №3 до заходів, присвячених Єврейському Дню боротьби з торгівлею людьми, був залучений весь колектив закладу. Учителі та учні активно брали участь у обговореннях, просвітницьких заходах та тематичних тренінгах, спрямованих на підвищення обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми та шляхів її подолання.

ТВОРИМО, ДОПОМАГАЄМО,ПЕРЕМАГАЄМО

У Здолбунівському ліцеї №3 відбувся благодійний ярмарок, під час якого вдалося зібрати 64 000 гривень. Ці кошти будуть спрямовані на придбання необхідних матеріалів: тканини та основи для плетіння маскувальних сіток, а також на закупівлю дронів. Крім того, частина зібраних грошей буде використана на придбання автомобіля для випускника ліцею, Сергія Невзорова, який зараз захищає Україну на фронті.

Дякуємо ЗСУ, батькам, педагогам та учням ліцею.

+18

Куточки нашої Батьківщини

Учні 7 – А класу ( кл.керівник Бляха Алла Ігорівна)здійснили мандрівку в м. Дубно, Тараканівський форт , яка не залишить байдужими своїх туристів. Побачили підземне місто, яке вражає свою могутністю, історичним минулим і містикою. Побували на незвичній екскурсії, пройшлися таємними катакомбами та почули захопливі історії про Тараканівський форт. А потім помандрували до Дубнівського замку, одного із найстаріших в Україні. Нині Дубенський замок є окрасою краю та одним із семи чудес України. Де на учнів чекали коштовні трофеї, середньовічні підземелля, незвичні експонати і, навіть, кімната тортур та покарань.

У цікавому квесті виконували завдання та отримали приз.

СТОП БУЛІНГ

У Здолбунівському ліцеї №3 відбувся тиждень протидії булінгу, спрямований на підвищення обізнаності учнів про важливість поваги, толерантності та взаємної підтримки в колективі. У рамках заходів було проведено тематичні уроки, інтерактивні тренінги та бесіди, під час яких учні дізналися про наслідки булінгу, методи його запобігання та важливість звернення за допомогою у разі необхідності. Учні та педагоги активно обговорювали способи створення безпечного та комфортного середовища для всіх учасників освітнього процесу. До виховних бесід, які проходили в рамках тижня протидії булінгу, був залучений слідчий слідчого відділу Рівненського районного управління поліції Головного управління національної поліції в Рівненській області Софія ЛЮШНЕНКО.

Вона провела зустрічі з учнями, під час яких розповіла про правові наслідки булінгу та пояснила, як закон захищає жертв цькування, також надала поради щодо того, як уникати конфліктних ситуацій і куди звертатися за допомогою у випадках булінгу. Співпраця з поліцією допомогла учням краще зрозуміти важливість дотримання правил поведінки та поваги до оточуючих.

Наша історія, це наше життя

Здолбунівський краєзнавчий музей імені Олега Тищенка відвідали сьогодні учні 3-Б класу спільно з класним керівником Барсуковою О.С. та асистентом вчителя Лукашук Н.О.

Діти з неабияким інтересом та цікавістю розглядали тематичні музейні кімнати й з особливою увагою слухали захоплюючу розповідь молодшого наукового співробітника Алли Мислінчук – адже відвідали музей рідного міста вперше.

Щиро дякуємо Олександр Чижевський та Алла Мислінчук за примноження і збереження культурної спадщини Здолбунівщини.

Ми хочемо ще більше знати

Учні 9-А класу (класний керівник Джус Г.М., асистент учителя Бутинська Н.Ю) відвідали Рівненську обласну бібліотеку. Дізнавалися і відкривали для себе багато цікавого. У краєзнавчомуі відділі організували квест.

Як цікаво ми подорожуємо

Учні 5-А класу ( кл. керівник Пенчук О.Ю.), 5-Б класу ( кл. керівник Грипич Н.О.) та 7-Б класу ( кл. керівник Човпило А.М.) відвідали пізнавальні та цікаві екскурсії Волині

Етнопарк “Ладомирія” – це простір, де живе справжня автентика!

Тут оживають давні, майже забуті ремесла, постають з небуття справжні хати, в яких жили наші прапрапрабабусі та дідусі, створюється одяг, в який вони вбирались.

Тараканівський форт – це ціле військове містечко, частина якого знаходиться під землею. Мали нагоду поблукати загадковими коридорами підземелля, послухати цікаві історії з життя військових, які жили там багато років.

https://www.facebook.com/100039449357307/videos/1571689636783969?locale=uk_UA