Благодійний ярмарок “Разом до перемоги”

4 Лют 2023

Сьогодні у нашому ліцеї відбувся чудовий благодійний ярмарок “Разом до перемоги”. Ярмаркували з метою підтримки Здолбунівчанина Петра Бабака, тата двох чудових дівчаток Віти та Оксани, учениць нашого ліцею.

Було душевно, весело і велелюдно. Учні, батьки та педагоги підготували широкий асортимент солодкої та солоної домашньої випічки, якою радо частували присутніх. На захід завітали гості: депутат обласної ради Пилипчук Володимир Олександрович, голова районної ради Тимощук Василь Олексійович, міський голова Владислав Олегович Сухляк та начальник  управління з гуманітарних питань Ігор Васильович Антонюк.

Відвідали ярмарок і багато жителів громади. Присутнім було запропоновано цікавий майстер-клас з оздоблення імбирного печива, миттєва безпрограшна лотерея з цікавими побажаннями від наших ЗСУ,   виставка – продаж картин та широке розмаїття виробів, виготовлених власноруч. Долучились до спільної справи заради наближення перемоги директорка Міського клубу-філії ЗЦКД Катерина Верещук та  завідуюча міської бібліотеки Олена Ющук.

Чудовим виконанням популярних українських пісень, зачарували присутніх  вокальний гурт “Ровесник” (керівник Анатолій Кізім) та неперевершений дует у складі братів Таки Петрика та Сашка, яких підготувала їхня мама Катерина Верещук.

Завдяки спільним зусиллям усіх небайдужих, вдалося зібрати 65 695 грн.  Виручені кошти передані волонтеру Ользі Сташук та будуть спрямовані на придбання автівки для Петра Бабака і його побратимів із 130-ої ОРБ.

Щиро дякуємо нашій прекрасній батьківській громадськості та усім- усім, хто доєднався до благодійної справи – нехай Господь повертає Вам сторицею. РАЗОМ – МИ СИЛЬНІ ТА НЕПЕРЕМОЖНІ!!!

На головну